Medewerkers

De dierenartsenpraktijk Dierengezondheidscentrum Weemelanden – Twenterand in Vriezenveen bestaat uit de volgende specialisten:

Jos Hermens

Dierenarts

Jos Hermens, geboren in Hoensbroek (dorpje in Zuid-Limburg); op een kleine boerderij opgegroeid. Twijfelde tot zijn zesde tussen pastoor en dierenarts. Sindsdien wist hij zeker dat hij dierenarts wilde worden. Tijdens zijn studie boven een gezelschapsdieren praktijk gewoond. Na zijn afstuderen kort gewerkt in Frankrijk, Zeeland (geiten gemolken), Harderwijk (bruinvissen opgevangen), Groningen, Valkenburg en Maastricht. Sinds 1988 in Vriezenveen. Zijn werkzaamheden richten zich voornamelijk op onderzoek, behandeling en chirurgie van gezelschapsdieren en advisering van rundveebedrijven. Woont op een boerderijtje in Sibculo met zoogkoeien, paard, schapen, kippen, honden, katten, konijn en cavia's.

Pietie Segers-van Noort

Dierenarts

Pietie Segers, geboren in Den Haag; wist op haar tiende dat ze dierenarts wilde worden. Vanaf 1983 werkzaam als gezelschapsdierenprakticus; woonachtig in Nijverdal; sinds 2006 werkzaam in ons centrum. Haar werkzaamheden richten zich in de eerste- en tweede lijn op onderzoek, behandeling en chirurgie van gezelschapsdieren. Hobby's: schilderen met olieverf, pianospelen en klassiek ballet.

Marjolijn Bolier-Kobes

Paraveterinair

Marjolijn Bolier -Kobes, geboren in Bergentheim. In 2012 heeft ze haar opleiding tot paraveterinair afgerond en werkt sinds september 2012 in onze kliniek. Ze heeft 3 honden, een Jack Russel en twee Rotweilers

Rob Segers

Dierenarts

Rob Segers, wonend in Nijverdal; sinds 1984 werkzaam als dierenarts; mede-eigenaar van dierenkliniek de Koersendijk te Nijverdal. Sinds 2006 deels werkzaam in ons centrum; Zijn werkzaamheden richten zich voornamelijk op gezelschapsdieren (eerste- en tweedelijns chirurgie, orthopedie, is PennHip dierenarts, en erkend in HD- en ED opnames). Daarnaast erkend rundveedierenarts en heeft hij zich verder verdiept in de geitengeneeskunde.

Jose Zambito

Dierenassistente

Jose Zambito, geboren in Almelo; in 2004 en 2005 in ons centrum stage gelopen (opleiding paraveterinair); daarna in vast dienstverband. Naast apotheek en baliewerkzaamheden ook verantwoordelijk voor paraveterinaire handelingen (gebitssaneringen, oorspoelingen, bloedafname,allergietesten etc.).

Davi Schmeets

Dierenarts assistent

Davi Schmeets, geboren in Francisco Beltrao (Brazilie), sinds 1996 wonend in Vriezenveen; opleiding havo-4; stagair in ons centrum per 1 maart 2010 ; heeft 2 honden (Duitse Doggen) ; hobbies: breakdance en fitness;

Minie Aalderink

Dierenarts assistent

Minie Aalderink, geboren in Vriezenveen; opleiding: doktersassistente; sinds 1996 een vertrouwd gezicht in onze dierenkliniek. Tot haar taken behoren oa.: boekhouding (debiteurenadministratie) en baliewerkzaamheden.

Ingrid van de Keuken-Maathuis

Paraveterinair

Ingrid van de Keuken, geboren en getogen in Almelo en woont nu in Geesteren. Ze volgt nu de opleiding Gedragstherapie voor Honden, en is kynologisch instructeur. Ze is sinds mei 2008 in dienst. Naast baliewerkzaamheden is ze ook verantwoordelijk voor de paraveterinaire handelingen.

Ons adres

Dierengezondheidscentrum
Koningsweg 22
7672 GD Vriezenveen

T 0546-567535
E info@dierengezondheidscentrum.info

Nieuws

Openingstijden

Ma 8.00 - 18:00 uur
Di 8:00 - 18:00 uur
Wo 8:00 - 18:00 uur
Do 8:00 - 18:00 uur
Vrij 8:00 - 18:00 uur